Verrassende Medewerkers

 

Onze lekkernijen worden gemaakt door een enthousiast team van mensen
met een beperking en door mensen die via een stage weer een plek op de
arbeidsmarkt willen veroveren.

 

We zullen ons in het kort aan u voorstellen: 

                                                                                                                                          

    

Mijn naam is Sander Franken, Cateringmanager van SWA.

  

Ik werk met mensen met een beperking en geef leiding aan meerdere cateringlocaties.

Ik ben onder andere eindverantwoordelijk voor 'De Verrassing van Alphen'.

 

Dit is een project waar ik met veel plezier aan heb gewerkt 
en hoop dat dit, voor zowel onze gasten als onze 
medewerkers
een groot succes gaat worden!

 

 

Graag tot ziens!

 

   

 

Mijn naam is Petra Schröder, moeder van vier kinderen
en sinds geruime tijd werkzoekende.

  



Ik ben door SWA Catering benaderd, om de nieuw op te zetten 'De Verrassing van Alphen', 
(onderdeel van SWA Catering) te gaan leiden.

 

Dit is voor mij een grote uitdaging die ik met veel plezier
en enthousiasme aanpak.


Hier wil ik dan ook een groot succes van gaan maken!

 

 

 Miriam met kader 42

 


  Miriam Eitjes

                 

                Vanaf het begin ben ik werkzaam bij De Verrassing. Ik ben een echte all rounder zowel

                in de keuken als in de bediening. Door de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd heb

                ik me verder ontwikkeld en nu ben ik klaar voor de volgende stap, klaar om gedetacheerd te worden.

                Misschien heeft u een leuke baan voor mij?

 

 

 Abdusamed met kader 42

 

 

Mijn naam is Abdusamed en ik kom uit Ethiopië. Ik werkte eerst in de Ruilwinkel en nu bij de
Verrassing. Dit is een goede leerwerkplek voor mij om zo de Nederlandse taal beter te leren.
In Soedan heb ik ook in een restaurant gewerkt.

 

 

Ans met kader 42

  Ik ben Ans, moeder van 2 prachtige dochters.  Via een LeerWerkTraject loop ik stage voor 24 uur bij De Verrassing.
 Ik heb het super naar mijn zin en vind het fijn om onder de mensen te zijn, we werken in een leuk team.

 

 Astrid met kader 42

  Ik ben Astrid getrouwd met Leon en moeder van 2 geweldige kinderen. Sinds 6 maart werk ik 12 uur in de
  week bij De Verrassing.
Daar heb ik het heel erg naar mijn zin. Het contact met de collega's en gasten is echt leuk!
  In de toekomst zou ik graag de bediening ook willen leren.
 

 

 Dieneke met kader 42

 Ik ben Dieneke en ik heb bij het bedrijfsrestaurant gewerkt, daar ruimde ik tafels op en deed de afwas.
 Bij De Verrassing is het heel afwisselend en mag ik ook de kassa doen! Ik werk al bijna 40 jaar voor de SWA!

 

 Jacolien 1  rand 23

Ik ben Jacolien en ik werk 2 dagdelen bij De Verrassing van Alphen. Ook ben ik 2 dagen gedetacheerd bij
Pocahondas in Abbenes. Bij de Verrassing is het erg leuk om de broodjes te maken en de gasten te bedienen.
Het liefste zou ik mijn uren willen uitbreiden bij Pocahondas. Niet om mijn collega's bij de Verrassing, het is
daar hartstikke leuk! Maar ik ben gek op dieren en vooral op honden. Via SWA ga ik een cursus doen om meer
te leren over honden. Ik ben getrouwd met Benno en ik heb zelf 2 katten.

 Jeffrey met kader 42

 

 

Hey, ik ben Jeffrey en ik werk sinds 6 maart 2017 bij de Verrassing. Ik ben 16 jaar en doe mijn opleiding via
het Park College. Wat ik leuk vind bij de Verrassing: in de keuken werken, collega's waar je mee kan lachten.
Graag zou ik in de toekomst hier blijven werken.

 

 Jen met kader 23

 

 

Mijn naam is Jen en ik ben de trotse moeder van 2 prachtige zonen.
Op 1 december 2014 ben ik gestart bij de Verrassing van Alphen. Eerder werkte ik bij het bedrijfsrestaurant
van SWA en de Ruilwinkel. De Verrassing is tot nu toe mijn leukste werkplek. Taarten bakken is mijn
favoriet. Ik zou zeggen: kom eens proeven!!

 

 Patricia met kader 42

 

 

Ik ben Patricia Sprey, getrouwd met Guus en ik heb 2 katten, Gizmo en Sylvester. Vorig jaar hebben Guus en ik
samen een huis gekocht! Ik werk al een tijdje bij de Verrassing en heb het heel erg naar mijn zij.
Ik ben een echte all-rounder, zowel de keuken als de bediening vind ik geweldig. Soms stuur ik collega's aan als
ik zie wat er moet gebeuren.