Over ons

Mogen we aan jou voorstellen:

Annemarie

Ik vind het fijn om met mensen om te gaan en ik ken onze vaste gasten. Daar maak ik graag een praatje mee. Hier mag ik dingen doen in mijn tempo en daardoor kan ik mezelf zijn. Ik hoop dat ik tot mijn pensioen zo fijn mag werken.

Dylan

Ik ben een grapjas, dat vinden mijn collega’s leuk aan mij. En ik ben goed in koffie, thee en frisdrank serveren. Soms ben ik zo druk bezig dat ik mijn spullen overal laat slingeren. Maar ja, je moet eerst troep maken en dan ga je pas schoonmaken.

Belinda

Als ik ’s ochtends op mijn werk kom, voelt dat als een warme deken. De mensen in dit team hebben prachtige karakters. Ik probeer mijn kennis te delen en hen te helpen om te groeien. Ik ben zorgzaam, met hart voor mijn mensen.

Wilma

Ik ga vrolijk en enthousiast naar mijn werk en zo kom ik ook thuis, want mijn werk is leuk. Ik vind alle werkzaamheden leuk, maar ik ben goed in schoonmaken. Als ik heb schoongemaakt, ziet de keuken er weer blinkend uit.

Saodah

Ik kan goed communiceren en ben erg sociaal. Ik wil mensen in de ogen kijken dus ik maak altijd oogcontact met de gasten. Ik heb liefde nodig, mensen om me heen. In het begin vond ik de drukte hier eng, maar nu ben ik daar aan gewend.

Patricia

Het liefst werk ik in de keuken. Een high tea voorbereiden vind ik ook leuk. Dan doe ik allemaal soorten thee in kleine potjes. Als collega’s niet lekker in hun vel zitten, geef ik graag advies. En dan maak ik grapjes zodat ze weer gaan lachen

Merel

Ik ben een rustig persoon, mijn collega’s praten wat meer dan ik. We staan meestal met zijn tweeën of drieën samen in de keuken. Dat is heel gezellig want de rest kletst veel. En dan maken we samen broodjes en salades.

Hanneke

Ik ben de rechterhand van de leidinggevende. Als zij er niet is, zorg ik dat de tent draaiende blijft. Ik ben goed in organiseren. En in het maken van nasi. Ik was er nu net de kip voor aan het bakken.

Famke

Ik heb altijd in een restaurant willen werken. Ik houd van de gezelligheid en er gebeurt hier altijd wel wat. Mijn team voelt echt als familie en dat maakt me vrolijk. Als er gasten komen, vind ik het leuk om met hen te kletsen.

Jen

Ik werk in de keuken en maak broodjes. Daar ben ik goed in. In de keuken kletsen met collega’s vind ik leuk. Maar we praten zachtjes als er gasten zijn, anders horen ze alles. Ik werk hier graag en kan altijd mezelf zijn.

Sta jij hier straks ook?